hem×
Inför resan Om oss KontaktCampingar och ställplatser - ITALIENVår första husbilssemester i Italien gick till Gardasjön midsommar 2016. För att vara säkra på en bra plats nära sjön så förbokade vi 6 nätter på en camping i Lazise som ligger i det sydöstra hörnet av sjön.
På vägen ner stannade vi för att övernatta på en camping i Levico Terme, öster om Trento. Läs om campingarna nedan och om resan bland våra reseberättelser.
Camping Lago de Levico

Detta är en stor camping med egen badplats vid sjön Lago de Levico. Naturen är vacker med höga berg runt omkring som inbjuder till vandring. Tyvärr hade vi inte tid att stanna utan övernattade bara en natt för att fortsätta till Gardasjön. Det fanns en ställplats utanför campingen, men den var helt öde och inte i ordning, så vi betalade gärna 3€ extra för att få tillgång och närhet till bekvämligheterna på campingen. Vi hittade en bra mataffär på gångavstånd och campingens restaurang var trevlig och serverade god pizza.

Länk Camping Lago de Levico
Koordinater N46.0079 E11.2841
Adress SP16 38056 Levico Terme
Vi betalade per natt 23€
Service som ingår El, dusch, wi-fi, vatten, tömning av toa och gråvatten
Service som kostar extra Tvättmaskin, torktumlare, mm
Bäst Vacker natur
Vi var där Juni 2016. Läs mer om vår resa.


Camping du Parc Lazise, Gardasjön

Campingen ligger vid stranden i sydöstra hörnet av Gardasjön och det tar 10 minuter att gå in till Lazise centrum. Lazise är en söt liten stad med gammal stadskärna, massor av restauranger, butiker och turister. Campingen ligger i en sluttning ner mot sjön, men de flesta platserna är hyfsat plana. Vi fick först en väldigt liten plats, men det var inget problem att byta till en större. Campingen har bra wi-fi, fräscha sanitäranläggningar och badplats med gratis solstolar för campinggäster.

Länk Camping du Parc Lazise, Gardasjön
Koordinater N45.4988 E10.7376
Adress Via Gardesana 110, 37017 Lazise VR
Vi betalade per natt 33-43€
Service som ingår El, dusch, wi-fi, vatten, tömning av toa och gråvatten
Service som kostar extra Tvättmaskin, torktumlare,mm
Bäst Läget vid sjön och nära Lazise centrum
Sämst Mängden turister och värmen
Vi var där Juni 2016. Läs mer om vår resa.


Upp